Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

The Beauty of It

Àngel Duran Performing Arts

Dansa

Edat recomanada: Públic general

Dansa i psicoanàlisi? Aquesta és una peça basada en les teories del psicoanalista Carl Jung sobre la dualitat entre la ment conscient i l’inconscient.

Influenciat per la filosofia i el teatre, els treballs d’Àngel Duran naveguen per la poesia del moviment i l’expressió emocional. I conviden al públic a connectar-se amb el seu imaginari particular.

En el cas de The Beauty of It, Duran exposa la fragilitat de l’home i fa una reflexió sobre l’autenticitat de les accions i els personatges: posa a l’artista davant del mirall per a descobrir quina és la veritable màscara i ens convida a submergir-nos com a espectadors en l’inconscient humà. Et deixaràs endur per les textures del moviment i de l’expressió?

Àngel Duran Performing Arts

Graduat en dansa a SEAD (Salzburg, Àustria) i en Art i Disseny per la Universitat Autònoma de Barcelona, Àngel Duran també s’ha format com a actor entre Madrid i Barcelona. Com a ballarí ha treballat per diversos coreògrafs i companyies europees com ara Anton Lachky Company (Brussel·les), Milla Koistinen (Berlín), Stephan Herwigh (Múnic) o DOT504 (Praga), entre d’altres.

Des de l’any 2018, desenvolupa el seu projecte creatiu més personal sota Angel Duran Performing Arts. El seu treball es centra en l’exploració de la condició humana a través de la investigació del llenguatge corporal i té una clara aposta per la nova dramatúrgia.

Paral·lelament, ha impartit tallers i classes per a formacions i companyies d’Europa.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots