Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Blink Màgic

Blink Flash

Dansa

Edat recomanada: Públic familiar

La Nia és a les golfes. Muntanyes de llençols amaguen andròmines que ella no ha vist mai. Objectes aturats en el temps com un rellotge sense corda, però preparats per oferir-li una experiència que li canviarà la vida. Un viatge màgic creat pel seu avi il·lusionista, Fu Man Chu.

Aquest és un espectacle de dansa-teatre inspirat en la màgia de les petites coses que, al cap i a la fi, és la màgia de la vida. La idea va néixer a partir de les experiències artístiques viscudes per la companyia dins el projecte Camins Vius, quan Blink Flash apropava la dansa a les escoles com a llenguatge d’expressió i com una manera d’obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres als més menuts. Tot aquest coneixement i l’experiència han donat forma a l’espectacle que presenten al circuit.

Espectacle a partir de 2 anys.

Blink Flash

Aquesta és una companyia de dansa i teatre nascuda l’any 2016 de la mà de Montse Roig, Marina Cardona i Joan Casas, amb el propòsit d’apropar el llenguatge de la dansa als més menuts i a les seves famílies; un projecte que busca mostrar les emocions a través del cos i del moviment, i que forma part del programa educatiu del Mercat de les Flors.

Des dels seus inicis, Blink Flash realitza experiències artístiques a les escoles bressol. El seu primer espectacle, Blink Flash Duncan, s’estrenà al Mercat de les Flors dins del Festival El més petit de tots al novembre de 2017.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots