Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Bunji, la petita coala

Festuc Teatre

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

La Bunji és una coala que viu en un paratge únic: un bosc d’eucaliptus. Els coales tenen una activitat diària molt escassa. És per això que el tarannà de la nostra protagonista fa ballar el cap a la seva tribu, perquè quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir i enfilar-se; la Bunji no es comporta com la resta.

Un fet inesperat farà trontollar el poblat i forçarà la petita coala a allunyar-se de casa seva. Què passarà amb la Bunji!?

Un espectacle de teatre i titelles inspirat en tot l’imaginari australià, en la seva diversitat, la seva fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar. A través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, dues intèrprets captivaran el públic des del primer moment.

‘Bunji, la petita coala’ es va estrenar a la Casa Elizalde, el 9 d'octubre de 2022.

És un espectacle recomanat a partir de 4 anys.

Festuc Teatre

L’any 2003, i gràcies a les inquietuds artístiques de l’Íngrid Teixidó i el Pere Pàmpols, es va fundar a Lleida la companyia Festuc Teatre. Un projecte cultural que ha fet de la passió de tots dos la seva forma de vida.

L’objectiu de Festuc Teatre és que el públic gaudeixi dels espectacles, reflexioni sobre els diversos valors que es transmeten a l’obra i visqui com a seves les emocions presents en cadascuna de les representacions.

Amb música, narració i interpretació, la companyia ha produït espectacles de teatre familiar com ‘La llàntia meravellosa’, ‘Adéu Peter Pan’, ‘La mongetera màgica’ o ‘Bunji, la petita coala’, que presenten ara al circuit.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots