Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

octubre - desembre 2022

De cap per avall

Ambauka

Música

Edat recomanada: Públic familiar

Què ens agrada més dels concerts familiars dels Ambauka? L’energia gamberra i la música de qualitat, 100% artesanal i en directe, dels seus espectacles frescos i altament participatius, que omplen de petits i grans les festes i festivals d’arreu des de fa més de 10 anys. 

Què ens agrada, encara més, del concert De cap per avall dels Ambauka? Que volen posar el món de cap per avall, capgirar i canviar coses que no ens agraden del nostre entorn i ho fan implicant el públic des de l'inici per assolir junts aquest objectiu compartit. 

De cap per avall és el tercer disc i el nou concert familiar del grup Ambauka, que des del 2008 ens ofereix uns espectacles altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, amb música 100% en directe i combinant sons i músiques populars i modernes. 

A l’espectacle De cap per avall gaudirem de les cançons del nou disc, 14 nous temes cuinats amb amor, esperit crític i a foc lent, amb col·laboracions tan especials com Cesk Freixas, Roba Estesa, Arnau Tordera, Mònica Usart o El Pot Petit. Aquestes noves cançons conviden a reflexionar sobre qüestions emocionals, socials i mediambientals actuals de manera dinàmica i divertida, amb temes com Contents (per somriure sempre, faci sol o plogui), Siguis com siguis (sobre l'acceptació personal i de la diferència), El menjar no es llença (sobre l’aprofitament alimentari i el consum sostenible i de proximitat), Gota d'aigua (sobre el cicle de l'aigua i la necessitat de no malgastar-la), Welcome (una cançó en anglès sobre l'acollida de persones que busquen un futur millor), Bona nit (sobre el món màgic dels somnis) o L'energia de l'esplai (dedicada al món de l'educació en el lleure). Per arrodonir-ho, el concert inclou grans hits dels Ambauka com La llegenda de Sant Jordi o El drac Qüí.

El nou concert familiar dels Ambauka és una suma de festa, tendresa, connexió, compromís, reflexió i molta música. Un concert enèrgic i participatiu, pensat per a tota la família, en el qual els Ambauka us conviden a capgirar-ho tot i posar el món de cap per avall!
 

Ambauka

Era l’any 2008 quan uns quants monitors de l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei van decidir formar un grup d’animació per celebrar la Festa de la Primavera. I l’actuació va ser tot un èxit!! Així que es van animar, es van consolidar com a grup i van enregistrar el primer disc, Mira com sona; dos anys més tard, el segon, Tal dia farà un any, el 2014, i el tercer, De cap per avall, l’any 2019.

Des de l’inici el grup destaca per apostar pels espectacles familiars de qualitat, altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, i amb música 100% en directe, combinant sons i músiques populars i modernes.

Amb èxits com La llegenda de Sant Jordi, El drac Qüí o L’energia de l’esplai i havent fet col·laboracions amb músics com Cesk Freixas, Roba Estesa, Arnau Tordera, Mònica Usart o El Pot Petit, els Ambauka fa més de 10 anys que roden pels escenaris fent cantar, ballar, jugar, reflexionar i passar-s’ho bé petits i grans. 

A més a més, a través del seu web, podreu trobar les partitures i els acords dels seus temes, patrons de disfresses, dossiers d’activitats i dibuixos per pintar relacionats amb les cançons.
 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

"Volem posar el món de cap per avall per capgirar-ho tot, per canviar les coses que no ens agraden i fer-lo molt millor."

Notícies - 28/10/2021

Ambauka arriba al Barcelona Districte Cultural per presentar al públic el seu tercer àlbum ‘De cap per avall’, amb un espectacle més enèrgic que mai i