Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Degenérate Mucho

Las XL

Teatre

Edat recomanada: Públic general

Qui va voler que tot es dividís en dos? En blanc i negre, en bo i dolent, en veritat i mentida o en masculí i femení? Aquesta és la història d’un error en aquest sistema binari: plenes de bons arguments i sense perdre el sentit de l’humor, i amb música en directe, Las XL s’enfronten a la difícil tasca de tornar a deconstruir-se des de la perspectiva feminista i ressorgir millorades.

El duet madrileny ens convida a participar en aquesta festa de llàgrimes i de rialles de les contradiccions personals i col·lectives, de la rebel·lió de les coses que ens venen imposades.

Un espectacle per a més de 14 anys.

Las XL

Qui són aquestes dones que, tot i que encara no ho sabem, les necessitem? Són la Nía Cortijo, actriu formada en teatre clàssic, i la Marta Sitjà, pallassa, actriu i música. Elles formen aquest duet que, des de l’humor, el feminisme i la música, tracta temes psicològics com ara la personalitat o la identitat, i socials com ara les relacions afectives o l’amor.

Sobre aquests aspectes –l’amor i la identitat– giren els dos espectacles produïts per Las XL: Abandónate Mucho Degenérate Mucho. Aquest darrer, estrenat l’any 2019 a la Sala El Apeadero de Madrid, les ha fet viatjar arreu d’Espanya, i ara als Centres Cívics i als espais culturals del circuït Barcelona Districte Cultural.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots