Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Delickites

Delickites

Música

Edat recomanada: Públic general

Et proposem un combinat que et farà ballar: agafa la coctelera i mescla, per una banda mestres del jazz com John Coltrane o Miles Davis, bandes sonores de Broadway de Cole Porter i bossa nova de la mà d’Antonio Carlos Jobim; d’altra banda una contundent secció de vents que et transporti per les millors melodies i un coixí rítmic d’estil jamaicà. Sacseja al compàs d’ska i el resultat és Delickites!

Delickites

L’any 2021, vuit joves músics de Barcelona, de la resta de Catalunya i, fins i tot de Xipre, es van ajuntar per tocar. Amb uns teclats, una bateria, una guitarra, un baix, però sobretot una secció de vents amb un saxo i saxo tenor, un trombó de vares i una trompeta van fer realitat un projecte musical que combina jazz amb ritmes jamaicans. El seu objectiu: fer ballar.

Amb un EP de cinc temes publicat durant l’any 2021, 5th Round, la banda ha actuat a escenaris com el Kastanyasso Festival de Rubí; l’Escarxofa & Jazz de La Capsa, al Prat de Llobregat, o la Sala Upload, a Barcelona.

Ara, Delickites presenten el seu primer àlbum acabat d'editar: una feina que, segons diuen, “fa temps que estem cuinant, i a la que li hem dedicat molt esforç i molt d’amor”.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots