Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

El baile de la zurda

LaCerda

Dansa

Edat recomanada: Públic general

En el context d'un bar, un club o una revetlla popular a qualsevol lloc de Llatinoamèrica, els músics toquen i la gent beu i balla. La festa conviu amb la tragèdia, com la vida amb la mort. I malgrat la violència, el patiment i les desigualtats; la celebració segueix, i no es perden les ganes de ballar.

Mentrestant, l'atzar fa de les seves, entrellaçant històries personals i desencadenant el transcurs imprevisible dels esdeveniments. Però tant els personatges com els successos són només el teló de fons, perquè mentre la música sona, la copa es buida i el sol se'n va, al centre de la festa, el ball és el protagonista.

LaCerda

Amb la intenció d’indagar escènicament a través de la dansa sobre el concepte del ritual i els misteris que comporta, sorgeix LaCerda l'any 2015. La companyia treballa el moviment del cos per crear universos inquietants relacionats amb allò aliè i desconegut: des de l'experiència, la sensació i la visceralitat, LaCerda té com a objectiu assolir el caràcter primari de la dansa, que antecedeix el verb i el concepte.

LaCerda ha mostrat els seus treballs a diferents festivals i fires a Espanya com la Fira d'Osca, el Certamen Coreogràfic de Madrid, el Dansa Metropolitana, el festival MásDanza de Gran Canària i el FAM de Tenerife; i fora, entre els quals hi ha el Festival Internacional de Dansa a la Ciutat de Bogotà (Colòmbia), Minifest de Bariloche (Argentina), el Festival Internacional de Pula (Croàcia) o el Festival internacional de Performance de Mainz (Alemanya), entre d'altres.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots