Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

El bon policia

Ricard Farré i Arnau Puig - El Maldà

Teatre

Edat recomanada: Públic general

Un clàssic al Barcelona Districte Cultural? Sí, però quin clàssic i quin fart de riure! Una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena, l’any 1905, va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l’època. A més a més, ens arriba en una adaptació de Ricard Farré i Arnau Puig que va ser nominada, l’any 2021, al Premi Butaca de petit format i que és un joc que trenca totes les convencions, amb només dos actors que interpreten tots els personatges de l’auca i conviden l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

Més de 115 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps de crisi (com els d’ara), l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

Estrenada a El Maldà l’any 2021, ‘El bon policia’ ha fet més de 30 representacions a Catalunya i Balears abans d’aterrar ara al barri amb el nostre circuit i amb l'actuació d'Arnau Puig i Adrià Díaz.

Espectacle per a més de 12 anys.

Ricard Farré i Arnau Puig - El Maldà

El Maldà és un projecte d’Els Pirates Teatre, companyia de teatre nascuda l’any 2001. Es tracta d’una iniciativa que dona vida cultural a un espai escènic únic a la ciutat de Barcelona per la seva història i la seva idiosincràsia. El Maldà ofereix, des del desembre de 2013, espectacles de teatre, música, dansa i cabaret, i reflecteix així l’esperit de la companyia.

L’actor i músic Ricard Farré forma part d’Els Pirates Teatre. Ha treballat en cinema, televisió i teatre, on també ha participat en l’adaptació d’altres clàssics de l’escena com ‘Les dones sàvies’ i ‘La Mascarada’ de Molière, o ‘Les feres de Shakespeare’.

L’Arnau Puig és també actor, format a l’Institut del Teatre i amb una llarga trajectòria als escenaris, que comença l’any 2004 i arriba fins l’actualitat, amb ‘La filla del mar’ de Guimerà, ‘Afanys d’amor perdut’ o ‘Othelo’, ambdues de William Shakespeare.

Per a les funcions del circuit comptarem amb la parella d'actors formada per l'Arnau Puig i l'Adrià Díaz.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots