Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Espera

Companyia de Circ “eia”

Circ

Edat recomanada: Públic general

Aquest és un espectacle d’acrobàcies i de circ participatiu; un lloc de trobada on el públic està convidat, de manera sensible i molt subtil, a viure de prop tot el que succeeix en escena.

La Francesca Lissa (àgil) i el Celso Pereira (portor) fan desaparèixer el límit entre l’escenari i el públic, creant un espectacle que és una experiència col·lectiva, on els desconeguts es mirem a la cara amb altres desconeguts i on els artistes escolten amb els cossos.

Espera, el públic es troba en una atmosfera que el transporta a un lloc fora de temps, fet de gestos simples, on els acròbates es converteixen en artesans del moviment i apareixen paisatges perduts, plens de gestos humans i de trobades sinceres, amb la música de Micah P. Hinson, Kepa Junquera, Chango Spasiuk i Sondeseu.

Estrenada a la Fira Trapezi 2017, Espera ha voltat per festivals com ara el TAC de Valladolid, la Fira de Tàrrega, la Fira Trapezi, el Festival Grec pro, la Fira del circ de La Bisbal d'Empordà, el Teater op de Mark, a Holanda, i el GDF a Londres. També ha estat reconegut com a Millor Espectacle de Carrer als Premis de la Crítica 2018, i ha rebut el premi de millor espectacle del Festival TAC de Valladolid.

D’ Espera han dit:

“Veure les acrobàcies de Francesca Lissa i Celso Pereira a un pam de distància és una experiència meravellosa. Crec que els que vam tenir la sort de viure Espera [...] recordarem l’espectacle durant molt temps”. Núvol

“Una petita i juganera meravella que respira comunitat i bellesa des de la simplicitat.” Alba Conca Sánchez, Recomana.cat

Companyia de Circ “eia”

Tot va començar tímidament una tarda de maig de 2009. I més de 10 anys desprès, la companyia segueix amb les mateixes motivacions, mirant de fer un circ que posi al centre de les seves creacions la importància de les relacions humanes.

Durant aquests anys, la família de la Companyia de Circ “eia” ha crescut amb espectacles com CAPASinTarsiEsperaLa Pranza! i NUYE; i amb noves amistats i noves col·laboracions.

La companyia de Circ “eia” va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2012. També han rebut reconeixements espectacles seus com inTarsi NUYE: el primer va ser Premi MAX 2017 al millor espectacle revelació, mentre que NUYE va rebre un Premi Zirkòlika 2022 al Millor espectacle de circ de Sala.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots