Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Gnoma

Pea Green Boat

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

La gnoma Gwendolyn i la seva amiga, l’ocell Matilda, han construït una casa per viure juntes. Estan molt il·lusionades, però poc a poc s'adonen que la convivència no és tan senzilla. Un dia, la Gwendolyn rep una invitació per anar a celebrar l'aniversari de la seva germana. Un contratemps en el camí farà canviar la relació amb la Matilda.

Gnoma és un espectacle de titelles sobre el repte de la convivència i l'amistat, les diferències i l'acceptació dels altres, amb una mirada a una estructura familiar diferent.

L’obra va rebre el premi de millor espectacle al festival Festíteres d’Alacant.

Recomanada per a més de 4 anys.

Pea Green Boat

L´Emília Esteban Langstaff i l´Eduard Blanch Barbany viatgen al projecte Pea Green Boat, un ‘vaixell de color verd pèsol’ que navega a les aigües dels escenaris i als mars de la literatura infantil. Creen i produeixen espectacles de titelles que arriben més enllà dels escenaris, a les mans dels infants, perquè els converteixen en àlbums il·lustrats mitjançant la fotografia.

Els seus espectacles han estat representats en català, castellà, anglès i francès a teatres, escoles i festivals.

Han publicat dos àlbums il·lustrats: L´arbre de les sabates i Gnoma , que va ser publicat també en francès per Moka éditions, edició que va rebre el premi literari Petit Angleel 2019. Actualment treballen en un nou projecte d'àlbum il·lustrat: El Rei Golafre.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots