Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Herència

La Industrial Teatrera

Circ

Edat recomanada: Públic general

Quina herència vols deixar quan no hi siguis? Dins d’un abocador, dos personatges tendres i divertits ens faran reflexionar sobre el món en què vivim i que volem deixar a les generacions que vindran.

Herència és un espectacle de circ que convida a la reflexió sobre el nostre món: l’actual i el que quedarà per a les generacions futures.

L’obra està creada per ser representada en un espai circular, amb el públic en rotllana al voltant de l’acció, com a espectadors però, alhora com a protagonistes.

La Industrial Teatrera

La Industrial Teatrera és una companyia de teatre i circ de carrer especialitzada en clown. És un mestissatge català-madrileny que sorgeix l’any 2002 a partir de la trobada entre Jaume Navarro i Mamen Olías, dos artistes amb una intensa trajectòria professional en diferents companyies i projectes de teatre i circ.

Aquests dos artistes multidisciplinaris van crear la companyia per tal de comunicar-se amb el públic per mitjà del somriure, la rialla i les emocions.

Per aconseguir-ho, fan servir tècniques de teatre interpretatiu, de circ i de teatre de carrer, especialitzant-se sobretot en el clown.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots