Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Nekro i flors

Ölivia Musyk

Música

Edat recomanada: Públic general

Desprès dels seus projectes Antich Ventura i Clamare, el duet Ölivia Musyk tanquen una trilogia entorn la pèrdua, el dol i les formes d’expressar-ho amb Nekro i Flors, un espectacle basat en la sonoritat i la paraula, on el piano i el violí d’Isabel Archs i la veu de Clàudia Balletbó, les dues components del grup, articulen l'escena.

Amb Nekro i Flors es tanca un tríptic conceptual sobre un tema tabú a la nostra societat com és el de la mort i el seu dol perquè, tal i com explica el duet, “la mort fa por i com a conseqüència és tractada com un espai aliè i llunyà a la vida. Per això ens agrada pensar que oferir un espai on es pugui donar importància i visibilitat a aquesta etapa, des d'una òptica lluminosa i fresca, pot ajudar a experimentar els processos de deixar anar d'una forma més lleugera. Si més no, durant els concerts es genera una experiència sobre el dol inevitablement col·lectiva” (Ölivia Musyk a la revista Enderrock, 07/06/2022)

En aquesta edició tenim ocasió de gaudir al complet de tot el tríptic sonor, un viatge de paraules musicades i composicions experimentals situades entre el clàssic i el mainstream íntim.

Ölivia Musyk

La Clàudia Balletbó (veu) i l’Isabel Archs (violí i piano) son Ölivia Musyk, un duet nascut durant la pandèmia de 2020 amb la idea de col·lectivitzar el dol i la pèrdua.

El 2021, Ölivia Musyk va presentar l’EP Antich Ventura (Masanai Records), tres temes que van neixer arran del dol i la necessitat de donar un sentit musical a la pèrdua. L’any passat van publicar la cara B del projecte: tres nous temes amb el títol de Clamare (Amen Discos, 2022) que va ser possible gràcies a una campanya de micro mecenatge.

Els tres nous temes de l’EP ‘Nekro i flors’ tanquen el cercle temàtic amb el que van néixer, fa tres anys a Martorell, Ölivia Musyk.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots