Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Petits prínceps

Mumusic Circus

Circ

Edat recomenada: Públic familiar

Fer torres i ser el guaita i albirar orenetes i deixar-les volar i escoltar-les cantar i sentir-te tan lliure com elles s’han de sentir. Fer el cim i amagar-te un cop l’has coronat. Ser arquitecte de torres impossibles i vestir-te amb unes sabates vermelles. Ser el rei i la reina d’un territori construït amb bidons que s’enlairen i rodolen, que són cases i aixoplucs, balancins i gronxadors. I acollir prínceps, petits prínceps que són grans. I amb ells cantar. I tocar el violí. I fer acrobàcies. I equilibris. I jugar. I somiar. I fer més torres i gaudir-ne en aquest petit país que tant s’assembla al de la infància, a aquell en què enlairàvem castells amb unes fitxes de fusta i després els deixàvem caure amb la confiança que demà en faríem un altre. O cent més.
No cal que passi res perquè succeeixin moltes coses. No cal córrer. No cal aclaparar. No cal ni impressionar ni pressionar. Els espectacles de Mumusic Circus estan pensats per deixar-se anar, per gronxar els menuts amb imatges i melodies, amb jocs i poesia, per acaronar-los amb tendresa. Aquesta és la clau del seu èxit, l’eix a partir del qual construeixen uns espectacles enquadrats en la corrent del nou circ on hi ha una mica d’acrobàcia, unes gotes de dansa i una dosi d’equilibrisme, tot regat amb bon teatre i millor música.

 

Cia. MuMusic Circus presenta: PETITS PRíNCEPS

 

 

FITXA

Concepció i direcció: Clara Poch. Creació musical: Marçal Calvet. Concepció escenogràfica: Clara Poch. Vestuari: Clara Poch i  OliviaBarcelona . Intérprets: Clara Poch i  Marçal Calvet.

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“Al llarg d’una hora que passa a ritme d’abraçada, Clara deambula per l’escena badant, fent equilibris amb una sabata al cap, cantant de manera càlida, movent-se amb aquella consciència del cos que només tenen els artistes de debò, presentant-nos personatges com l’oreneta o el llapis blau.” TERESA FERRÉ RECOMANA.CAT

“Com un petit conte dels de fil i cotó es presenta aquest espectacle. Un espectacle d’estètica depurada, amb un univers propi en el qual, de tant en tant, sembla treure el nas el mestre Brossa.” IOLANDA G. MADARIAGA RECOMANA.CAT

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots