Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Scannagghia

Mastika

Música

Edat recomanada: Públic general

Al sud d’Italia, a Puglia, quan algú diu scannagghia interpel·la la segona persona del singular per dir-li “tu veuràs”, “espavila”, “tu tries” o “tu sabràs”. Aquesta paraula del dialecte arcaic de la província italiana de Brindisi, també és el nom d'una cançó original de Mastika i de l’espectacle que presenten al circuit.

Scannagghia s’uneixen cançons italianes, ritmes mediterranis i melodies dels Balcans per crear unes composicions innovadores que busquen fer ballar a tothom; perquè, com ells mateixos descriuen, “Mastika porta a la dansa i toca l'ànima” convidant-nos a descobrir la riquesa d’unes cultures ancestrals i d’una música que s’ha mantingut viva fins l’actualitat.

Mastika

La cantant sallentina Giulia Campana i el guitarrista vasc-uruguaià Marco Baranzano formen el nucli de Mastika, un projecte musical amb components d’arreu del món amb seu a la nostra ciutat, tot i que va néixer l’any 2019 a Mèxic. Al costat de la Giulia i el Marco, trobem el contrabaixista grec Stelios Togias i el violinista català Marc Xarau.

Mastika ha portat la seva fusió de ritmes mediterranis i melodies balcàniques a escenaris de Catalunya, Itàlia i Europa de l’Est.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots