Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Silver Ballad

Cia. LaSúbita

Dansa

Edat recomanada: Públic general

I si la primera persona a trepitjar la lluna hagués estat una dona? Silver Ballad és un viatge poètic pels cossos que ens habiten, un homenatge a les dones que ens inspiren i les ballarines que deixen rastre sobre nosaltres. És la cerca i la descoberta d'un espai de llibertat i seguretat. És la conquesta d’un oasi de pols lunar on totes hi esteu convidades.

La Súbita et proposa un retrobament entre tots els cossos en femení, del passat, del present i del futur; un aquelarre que serà una celebració infinita.

Estrenada al 2021 al SAT Teatre de Sant Andreu de Barcelona dins del Festival Dansat, Silver Ballad arriba al circuit després de voltar per diferents escenaris de tot Catalunya.

Cia. LaSúbita

Des de 2017, l’Emma Riba i la Laura Alcalà formen aquest col·lectiu que vol donar sortida als diferents projectes entorn la dansa que desenvolupen plegades. De la seva ment han creat peces curtes com Aurèlia, Amèlia i Carles (2017), en col·laboració amb David Menéndez; Fotogram@s (2017), pel projecte comunitari Complicitats d’Álvaro de la Peña; A la panxa del bou (2018) o l’instal·lació viva contemplativa POLS (2019).

L’any 2021 estrenen la seva primera peça de llarga durada Silver Ballad al SAT Teatre de Sant Andreu de Barcelona dins del Festival Dansat. Paral·lelament a la feina de creació, mantenen una vessant pedagògica amb tallers professionals i projectes socio-pedagògics.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots