Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

A Skin Poem for a Cosy House

Los Escultores del Aire

Dansa

Edat recomanada: Públic general

Aquest és el retrat d’una ruptura i el dolor de conviure amb un record. El passat i el present es mesclen a l’escenari per mostrar el dia a dia d’una parella i el trànsit emocional del dol.

Durant el confinament de la pandèmia mundial, el saló de casa dels dos intèrprets Raffaella Crapio i Mai Rojas va esdevenir el taller d’investigació i creació artística de la companyia. L’espai on es va gestar la que seria la sisena peça de teatre-dansa de Los Escultores del Aire, un projecte cultural que basa el seu llenguatge en la hibridació de diferents llenguatges escènics, però sempre amb el cos com a protagonista de la narració i l’expressió.

A Skin Poem for a Cosy House va ser doblement premiat al 2021 al Certamen Nacional de Teatro de Mora: a la millor escenografia i com a segon millor espectacle.

Edat recomanada a partir de 14 anys.

Los Escultores del Aire

La companyia explica que treballa amb “el mestissatge de diferents arts escèniques” amb el desig d’emocionar i “fer vibrar el cor de les persones a través del llenguatge universal del moviment”.

Mai Rojas es va llicenciar en interpretació textual a la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid i es va graduar en mim corporal a la International School of Corporeal Mime de Londres. Ha treballat amb el Cirque du Soleil i guanyat diversos premis com a creador de la companyia Los Escultores del Aire.

Raffaella Crapio es va titular a l’Institut del Teatre de Barcelona i es va graduar a la Codarts Rotterdam Dance Academy. Ha participat en obres de Pere Faura al Mercat de les Flors i ha estat solista convidada al Internationales Solo Tanz Theater Festival Stuttgart a Alemanya. Per la seva trajectòria i implicació social a través de la dansa va ser premiada al festival Lakedance.

Les obres de Los Escultores del Aire han estat representades i premiades arreu d’Espanya, a Paris i a països com el Regne Unit, Portugal, Estats Units, Alemanya, Macedònia, Marroc, Itàlia, Andorra, Colòmbia, Polònia, Suècia, Puerto Rico i Costa Rica.

Actualment tenen en marxa el Lab Project Training, un taller de dansa per a professionals.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots