Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Solo

Cia. Roi Borrallas

Circ

Edat recomanada: Públic general

Es diu que l’hàbitat natural de qualsevol pallasso és l’escena, el lloc on es troba amb les rialles del públic. Però què passa quan el pallasso està sol al seu camerino, on persona i personatge es mesclen? On es confon l’escenari amb la realitat? Aquest espai privat és la frontera on té lloc Solo.

Les idees i les bogeries del pallasso sorgiran en la soledat d’un camerino que és en realitat l’escenari de l’humor i la imaginació. Allà, l’artista combinarà títera, manipulació d’objectes i màscares a la recerca de la comicitat.

L’espectacle Solo va ser presentat al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, i ha restat guardonat amb el Premi Zirkolika com a millor espectacle de pallassos de 2022 i el Premi Feten com a millor actor 2022.

Cia. Roi Borrallas

Amb només 15 anys, Roi Borrallas comença a fer teatre, i amb 21 debuta com a pallasso en un circ tradicional. Allà aprendrà aquest art, i coneixerà a altres artistes del circ i altres companyies amb qui crearà espectacles i guanyarà alguns premis. La seva trajectòria multidisciplinar el portarà a circs com ara el Deros o el Roncalli i a festivals de tot Europa.

L’any 2010 guanya el premi del jurat en el festival OFF del Pilar amb el seu solo-show de màgia estúpida Traga Tiérrame ,i al 2012 crea l’espectacle de circ La Bella Tour.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots