Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Territorio Delirio

Emilia y Pablo

Música

Edat recomanada: Públic general

L’escenari de l’Emilia Lazo i el Pablo Cáceres, components del duet Emilia y Pablo, és un territorio de delirio: un espai sense cap límit cultural, ni de forma ni de contingut, on es mescla la música amb la interpretació, els cossos i el moviment amb una dimensió cinematogràfica i el folklore llatinoamericà amb el flamenc.

Segons Emilia y Pablo, xilens resident a Madrid des de fa 10 anys, el folklore és un llenguatge universal que permet experimentar amb les diferents influències culturals que han rebut, des de els sons llatinoamericans com el joropo, el bolero o la chacarera fins la cultura flamenca.

Al circuit ens presenten un espectacle basat en el seu primer elapé Territorio de Delirio, publicat l’any 2021.

Emilia y Pablo

L’Emilia Lazo i el Pablo Cáceres (Emilia y Pablo) son cantants que actuen i alhora, actors que canten; dos artistes xilens que, des de Madrid, fa una dècada que mesclen de manera singular el folklore llatinoamericà i el flamenc.

Emilia y Pablo han compartit escenari com a teloners de Diego el Cigala, Estrella Morente i José Mercé a Caprichos Musicales i de Silvana Estrada al Festival Jazz al Palau Reial.

L’any 2021 van publicar el seu primer elapé Territorio de Delirio amb col·laboracions com la del Niño de Elche, l’argentí Martin Bruhn o la de Diego Galaz de Fetén Fetén que és també productor del seu debut discogràfic.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots