Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Tony, Shelley i la llanterna màgica

Petit Cineclub

Audiovisual

Edat recomanada: Públic familiar

Aquesta és una pel·lícula plena de màgia, misteris i... llum! Perquè el Tony, un dels seus protagonistes té una característica única de naixement: brilla. Però passa tot el seu temps amagat a casa, al búnquer de mantes i somiant a tenir algú amb qui jugar. Els dies abans de Nadal, una peculiar nena anomenada Shelly es trasllada al seu edifici i posa el seu món del revés. Junts s'embarcaran en una aventura i descobriran el fascinant secret de l'edifici on viuen. 

‘Tony, Shelly i la llanterna màgica’ ha estat guardonada al festival d’animació d’Annecy amb el premi Contrechamp, i al festival de Sitges amb el premi a millor llargmetratge d’animació.

 

Fitxa artística

Format: Llargmetratge

Durada total: 80 minuts

Edat recomanada: A partir de 7 anys

Any: 2021

Idioma: Doblat al català

Petit Cineclub

Què pot fer més feliç un nen que una pel·lícula de dibuixos animats?

El Petit Cineclub és una cita mensual per apropar un cinema de qualitat als nens i nenes de la ciutat, de la mà del Billy i la Milly Oncle, uns personatges de cine que d’una manera lúdica i didàctica ajudaran a petits i grans a descobrir la màgia del setè art. Un cinema divertit i educatiu, pensat per fer volar la imaginació i transmetre valors positius.  Els espectadors s’enduran a casa també una fitxa d’activitats relacionada amb la pel·lícula que acaben de veure.  

 

Sessions familiars dinamitzades.  

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots