Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Un aplauso para mí

Bravo

Música

Edat recomanada: Públic general

Viu un concert molt especial de la mà de Bravo, una banda de música amb cinc integrants amb diversitat funcional. Però ‘Un aplauso para mi’ és molt més que una actuació, és una proposta cultural que neix de les sessions de musicoteràpia d’un grup de persones inquietes i molt creatives.

Els directes de Bravo transmeten l’alegria i l’energia de la iniciativa, son interactius i generen un espai on compartir i divertir-se. Cançons que omplen l’escenari amb reflexions sobre la superació, l’amistat, l’amor, la mort o la felicitat. Al cap i a la fi, temes universals que ens mouen a tots.

Recomanat per a més de 12 anys.

Bravo

Arran de les sessions de musicoteràpia que un grup de persones ha compartit al llarg de més de 10 anys neix Bravo, una banda formada per 8 músics que comparteixen les seves vivències i emocions amb el públic perquè les idees, les motivacions i els sentiments del grup són la columna vertebral d’aquest projecte. Bravo és el pas al món de la cultura, després de temps utilitzant les cançons com a element terapèutic.

Bravo fa ús de la tecnologia, molt present a les seves actuacions, per facilitar la participació de tots els músics: veus en directe i instruments tradicionals conviuen amb allò que ells anomenen BIO-Música i que són instruments adaptats amb sensors o infraroigs, és fer música a partir de les constants vitals dels integrants de la banda i és marcar el ritme de les cançons a partir de l’electrocardiograma d’un dels component.

La banda es troba en procés de gravació del seu primer disc i d’un documental sobre el projecte cultural que realitzen.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots