Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

octubre - desembre 2022

Vega (Càntut)

Paula Grande i Anna Ferrer

10/12/2022 - 20:00h

CC La Farinera del Clot

Música

Durada: 60 minuts

Edat recomanada: Públic general

Paula Grande i Anna Ferrer presenten Vega, un disc que visibilitza les mares, les filles, les nenes i les joves de generacions passades i els dona veu. Es tracta de deu cançons que fan viure els textos i les històries de les dones d’abans, però amb peces ballables i actuals que enllacen tradició i modernitat. 

Aquest disc que presenten en directe és el segon volum de la col·lecció de projectes discogràfics del projecte Càntut, amb repertori de tradició oral de les comarques gironines, iniciat fa sis anys amb el disc Càntut (Bankrobber, 2016), de Belda & Sanjosex.

El projecte Càntut ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Cultura aquest 2022.

La premsa ha escrit:

«Aconsegueixen obtenir un treball rodó, ple de significat, que els arranjaments de les cançons, juntament amb la seva acurada interpretació musical, plena de subtileses, sentit i saber fer, potencien des del principi fins al final.» Federico Francesch a B!ritmos

«La Paula i l’Anna interpreten, amb molt d’encert, això sí, un seguit de cançons que formen part d’una història que cal superar, però no oblidar.» Ferran Riera a LaDirecta

Paula Grande i Anna Ferrer

Paula Grande és una cantant amb una tradició més aviat d’arrels i ritmes llatins mentre que l’Anna Ferrer ha treballat i explorat el món folk. El punt de trobada de totes dues ha estat la investigació en el camp dels sons electrònics per crear un àlbum i un espectacle com Vega.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots