Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

De peus a terra i amb les mans al cel

09/03/2019
Circ
Circ Pistolet triomfa amb les seves acrobàcies al ritme de la Dharma

Com es recorden de quan no tocaven de peus a terra, han decidit arribar amb les mans fins al cel. Han decidit pujar alt. I han decidit fer-ho junts. Entre jocs i rialles, entre encerts i fracassos, entre bromes i laments... però sempre junts. Enlairar-se junts per celebrar una amistat i uns temps en què, com diu la cançó de l'Elèctrica Dharma, van ser feliços.

Circ Pistolet, és a dir, Tomàs Cardús i Enric Petit, han triat una estrofa d'una cançó de l'Elèctrica Dharma per donar nom a un espectacle que parla de la infància i de l'amistat, d'un temps en què no importava si queies perquè sempre eres capaç de tornar-te a aixecar i de fer-ho amb un somriure. Quan no tocàvem de peus a terra, que això és el que diu la cançó de la Dharma i així és com es titula l'espectacle del Circ Pistolet, és un espectacle fet d'acrobàcies i d'equilibris que tots dos artistes construeixen amb només uns troncs i unes fustes, amb allò que podien haver trobat durant la seva infància en una tarda d'estiu i entremaliadures al bosc. Només que ara Tomàs Cardús i Enric Petit són impecables en la tècnica de mà a mà. I deixen bocabadats a grans i a petits amb les seves torres que semblen arribar al cel.

Al Centre Cultural Albareda no només van aconseguir una ovació tancada sinó que -i és encara més important- van mantenir durant aproximadament una hora a molts petits -alguns d'ells molt petits- absolutament fascinats amb el que veien a l'escenari, perquè Circ Pistolet embasta les acrobàcies amb jocs de pallasso, jocs d'infant, de caigudes i ensopegades, de ganyotes i burles, que van fer les delícies de tots els que van acudir.

I recordeu que la d'Albareda va ser la primera actuació de les sis que han d'oferir en el circuit Barcelona Districte Cultural. O sigui que pròximament podeu descobrir-los en les seves parades a Can Clariana, Joan Oliver, Cotxeres Borrell, La Farinera i Font d'en Fargues.

 

Compartir