Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Passem l'equador del circuit omplint de cultura centres cívics i equipaments de barri

21/11/2022
Passat l'equador del circuit de tardor 2022, encetem una nova setmana amb 12 espectacles ben diferents de circ, teatre, música i cinema familiar.

En total 16 propostes pels 7 dies vinents i la darrera oportunitat per deixar-se portar per 3 espectacles d'aquesta edició del Barcelona Districte Cultural. Comencem una nova setmana i ho fem amb moltes propostes de teatre, dansa, música en directe, circ i cinema infantil. Els pròxims set dies trobaràs 16 propostes a diferents equipaments culturals i de barri de la ciutat.

Estrenem 'Bemba Saoco 360', a la Farinera del Clot, l'espectacle del grup Bemba Saoco que fa un gir al concepte de música en directe a través de 360°, una experiència immersiva, de visió i audició dissenyada per la banda en col·laboració amb Silentsystem Audio.

Tres espectacles diuen adeu amb les seves darreres funcions aquesta setmana: el show de circ i bombolles de sabó 'Vegin i passin', de la companyia Enlaire, s'acomiada amb dues actuacions al Centre Cultural Albareda i a l'Auditori Sant Martí, els dies 26 i 27 de novembre. També arriba la darrera oportunitat per deixar-se portar al bosc màgic que ens proposa el ballarí Pol Jiménez a 'Lo Faunal', el 26 de novembre al Centre Cívic Tomasa Cuevas de Les Corts.

Els darrers que s'acomiaden del circuit són els ratolins i les guineus del Petit Cineclub. Aquesta setmana és la darrera que els més petits poden gaudir del film 'Ratolins i guineus, una amistat d’un altre món'.

Reserva i no et quedis sense la teva entrada!

'Circus' s'acomiadava aquest cap de setmana penjant el cartell de "no queden localitats"; mentre que el Centre Cívic La Sedeta va poder ampliar el seu aforament per l'espectacle 'Black' d'Oulouy, que havia esgotat les entrades dies abans com ho feia un altre espectacle de dansa d'aquest circuit de tardor, 'Lo Faunal' de la Cia Pol Jiménez, o el concert 'Divinas y encontradas' de Las Opinólogas. Aquestes i altres propostes del Barcelona Districte Cultural estan rebent una molt bona acollida als barris.

Pots consultar les funcions que queden per celebrar-se i la resta de propostes culturals de la setmana, fer la teva tria i reservar prèviament les entrades abans no et quedin sense!

Compartir