Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Vau conèixer l'Ocaña?

05/11/2020
Teatre
Compartim anècdotes i imatges d'aquest personatge que Joan Vázquez defensa als nostres escenaris en un text del Marc Rosich

Vau conèixer l'Ocaña? El vau veure passejant-se per la Rambla? Teniu anècdotes d'ell o imatges que vulgueu compartir amb nosaltres?

Ja sabeu que una de les obres que presentem en aquest vuitè circuit és Ocaña, Reina de las Ramblas, un text escrit i dirigit per Marc Rosich que defensa a l'escenari l'actor Joan Vázquez amb acompanyament musical en directe de Marc Sambola. I com que el personatge de l'Ocaña no només fascina al Marc Rosich, volem aprofitar aquests dies durant els quals els nostres teatres estan tancats per compartir amb vosaltres algunes imatges i històries que hem trobat a diferents arxius i al mateix temps demanar-vos que si vosaltres teniu material el compartiu també a les xarxes amb el hashtag #BDCOcaña.

Serà una bona manera de recordar a aquest artista que va morir el 1983 i d'escalfar motors per venir a veure el muntatge -que va aconseguir dos dels guardons que concedeix la crítica barcelonina, el de Millor Musical i el de Millor Actor de Musical- quan reobrin els nostres escenaris.

Compartir