Procés // c0pistes: reproduccions i desplaçaments

1 octubre, 2021 - 09:00 a 3 desembre, 2021 - 22:00

Projecte guanyador de les beques Premis Barcelona 2020. En col·laboració amb La Trama, el programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació, a cura de Transductores. Realitzat per la cooperativa La Laberinta, l’educadora Elena Blesa Cábez, l’IES Martí Pous i l’artista Ezequiel Soriano.

​A partir del tema i les metodologies treballades per l’artista Patricia Esquivias a la seva peça Copiar a Manuela (2021), i al llarg de diverses sessions, els alumnes de quart d’ESO de l’institut Martí Pous desenvolupen un projecte que s’ocupa de qüestions com els usos de les imatges, el potencial de la còpia i les pràctiques de la memòria a Sant Andreu.
​ 
A més de l’exploració temàtica, s’organitzen diferents accions que es treballen entre els alumnes i altres artistes convidades per a l’ocasió, a dins i a fora del Centre d’Art i del recinte de la Fabra i Coats, com ara derives i intervencions a l’espai públic. La darrera intervenció a l’espai públic es presentarà el 3 de desembre, durant la Festa Major de Sant Andreu, i en obert per a tothom.

 

Programació