Procés // Cossos en conflicte

1 octubre, 2021 - 00:00 a 15 desembre, 2021 - 14:30

Projecte guanyador de les beques Premis Barcelona 2020. Amb la col·laboració de La Trama, el programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació, a cura de Transductores. A càrrec de l’entitat El Safareig, dedicada a la prevenció i l’abordatge de les violències de gènere; l’artista Núria Güell, i el grup que cursa filosofia en el batxillerat d’arts escèniques de l’institut Doctor Puigvert.

Es tracta d’un laboratori d’experimentació audiovisual en relació amb l’exposició Tot ordre es vol pur. Una exposició retrospectiva en què es treballa a partir de la imatge sobre la violència que pateixen els cossos quan se’ls obliga a carregar amb identificacions que no poden sostenir, com les identitats sexuals o nacionals. Per fer-ho, s’ha analitzat el concepte de reconeixement i el seu rol en els dispositius del subjecte i de la comunitat en la qual s’inscriu.
 
La presentació pública del treball audiovisual que han dut a terme els alumnes es farà el 15 de desembre, de les 12.30 a les 14.30 hores, a la tercera planta de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació.

Programació