Aquí trobaràs resposta ràpidament als principals dubtes sobre el programa Gaudir Més.

Avantatges

Quin preu té?

El registre Gaudir Més és totalment gratuït.

Quan començo a ser-ne membre?

Un cop formalitzat el registre a les oficines d’atenció ciutadana (OAC) i a partir de 7 dies des de la data del registre, passaràs a ser-ne membre actiu i podràs gaudir dels diversos avantatges.

Quins són els avantatges?

Pots accedir amb descompte o gratuïtament als espais indicats en aquesta pàgina.

Els descomptes no són acumulables amb altres ofertes dels mateixos espais.

Són acumulables els descomptes?

No, els descomptes no són acumulables amb altres ofertes dels mateixos espais.

Com entro als espais amb descompte o accessos gratuïts?

Un cop hagis registrat la teva empremta i rebut el correu de confirmació, ja hi pots accedir sense haver de sol·licitar cita prèvia. Quan hi arribis, hauràs d’identificar-te amb la teva empremta o amb les dades personals.

Registre Gaudir Més

Qui pot registrar-se al programa?

El registre és obert a tothom.

Com puc inscriure-m’hi?

En primer lloc has de demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) més propera trucant al 010 o bé en línia. Després hauràs d’anar presencialment a l'OAC amb un document oficial que t'identifiqui per digitalitzar la teva empremta.

Quines dades em demanaran?

Nom i cognoms, data de naixement, número d’un document oficial (DNI, carnet de conduir, NIE amb fotografia o passaport o NIE), telèfon de contacte, adreça electrònica, població de residència, país d'origen i l'empremta dactilar (dues vegades la mateixa empremta del dit índex).

M’hi puc inscriure si no tinc adreça electrònica?

En aquest cas, has de donar un número de telèfon on se't pugui localitzar.

Puc registrar cap altra persona major de 14 anys?

No. Els majors de 14 anys constaran al registre com a usuaris únics, és a dir, cada sol·licitant generarà un expedient individual de registre. Consulta el procés de registre.

Com puc inscriure els menors de 14 anys?

Si vols donar d’alta un menor de 14 anys, has de portar el llibre de família o el certificat de naixement. En cas de no ser el pare, la mare o el tutor legal, necessitaràs una autorització signada i fotocòpia del DNI del pare, la mare o el tutor legal (per comprovar-ne la signatura). Recorda que no és necessari que el menor estigui present en el moment de donar-lo d’alta.

Com es formalitza l’alta?

Un cop s’hagi acabat el procés de registre en qualsevol de les oficines d’atenció ciutadana, et donaran un document imprès amb totes les dades de la inscripció. Al cap de, com a mínim, 7 dies, rebràs un comunicat de benvinguda a l'adreça electrònica facilitada i podràs començar a gaudir dels avantatges.

El registre té caducitat?

No. Però si un usuari està inactiu més de 12 mesos seguits, es pot considerar la possibilitat de donar-lo de baixa temporal, amb prèvia comunicació per correu electrònic.

Com puc accedir als espais gratuïts o amb descompte?

Un cop t’hagis registrat a Gaudir Més, pots accedir gratuïtament o amb descomptes a tots els espais indicats aquí. Quan hi arribis, has d’identificar-te amb la teva empremta o amb les teves dades personals.

Per a què serveix la zona d’usuaris de Gaudir Més?

A la zona d’usuaris pots donar-te de baixa del servei Gaudir Més, modificar l’adreça electrònica o comunicar qualsevol incidència del servei.

Com puc donar-me de baixa del programa Gaudir Més?

Has de fer-ho des de la zona d’usuaris.

Què passa si ja estava registrat al programa anterior “Gaudir+BCN”?

No cal que et tornis a registrar, pots seguir gaudint dels avantatges i descomptes com fins ara.