Aquí trobaràs resposta ràpidament als principals dubtes sobre el programa Gaudir Més.

Avantatges

QUIN PREU TÉ?

El registre “Gaudir més” és totalment gratuït.

QUAN COMENÇO A SER-NE MEMBRE?

Un cop formalitzat el registre a les oficines d’atenció ciutadana (OAC), rebràs un correu al dia següent per donar-te la benvinguda i passaràs a ser-ne membre actiu.  En cas que el registre es formalitzi per mitjà de l’Oficina Virtual de Tràmits, l’endemà passaràs a ser-ne membre actiu.

QUINS SÓN ELS AVANTATGES?

Pots accedir amb descompte o gratuïtament als espais indicats en aquesta pàgina.

Els descomptes no són acumulables amb altres ofertes dels mateixos espais.

SÓN ACUMULABLES ELS DESCOMPTES?

No, els descomptes no són acumulables amb altres ofertes dels mateixos espais.

COM ENTRO ALS ESPAIS AMB DESCOMPTE O ACCESSOS GRATUÏTS?

Un cop siguis membre actiu del programa podràs accedir als espais membres del programa “Gaudir més” amb les condicions que estableixi cada espai. Només cal que t’identifiquis com a membre del programa i des del mateix espai validaran que ets membre del “Gaudir més”.

En el cas del Park Güell, cal que facis una reserva d'entrada a través del lloc web del parc, on podràs trobar tota la informació relativa a la teva visita al Park Güell com a membre de Gaudir Més.

Registre Gaudir més

QUI POT REGISTRAR-SE AL PROGRAMA?

El registre està obert a tothom més gran de 16 anys.

COM PUC INSCRIURE-M’HI?

A través del l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o també a través de l’Oficina Virtual de Tràmits.

QUINES DADES EM DEMANARAN?

Nom i primer cognom, número d’un document oficial (DNI, carnet de conduir, NIE amb fotografia o passaport), telèfon de contacte, adreça electrònica  i adreça postal.

M’HI PUC INSCRIURE SI NO TINC ADREÇA ELECTRÒNICA?

En el cas de l’OAC sí, però en aquest cas has de donar un número de telèfon on se’t pugui localitzar. En l’oficina virtual de tràmits l’adreça electrònica és necessària per realitzar els tràmits.

PUC REGISTRAR CAP ALTRA PERSONA MÉS GRAN DE 16 ANYS?

No. Les persones més grans de 16 anys consten al registre com a usuaris únics, és a dir, cada sol·licitant genera un expedient individual de registre.

CAL INSCRIURE LES PERSONES MENORS DE 16 ANYS?

No cal. Les persones menors de 16 anys poden accedir als espais de “Gaudir més” acompanyades de la persona titular en les mateixes condicions que ella.

COM ES FORMALITZA L’ALTA?

Un cop s’hagi acabat el procés de registre en qualsevol de les oficines d’atenció ciutadana, et donaran un document imprès amb totes les dades de la inscripció. Rebràs un comunicat de benvinguda a l'adreça electrònica facilitada i podràs començar a gaudir dels avantatges.

En cas que el registre es faci per mitjà de l’Oficina Virtual de Tràmits, et podràs descarregar el justificant d’alta i l’endemà serà efectiva la teva alta.

 

Hi ha un carnet físic de Gaudir Més?

No. No hi ha un carnet físic que t’identifiqui com a membre de Gaudir Més. Un cop siguis membre actiu del programa podràs accedir als espais membres del programa Gaudir Més amb les condicions que estableixi cada espai. Només cal que t’identifiquis com a membre del programa i des del mateix espai validaran que ets membre del Gaudir Més. 

Tothom ha de rebre un correu electrònic de confirmació?

No. En cas que el registre es formalitzi per mitjà de l’Oficina Virtual de Tràmits, no s’envia cap correu de confirmació. El justificant que apareix al final del tràmit és suficient.  

En cas que el registre es formalitzi a les oficines d’atenció ciutadana (OAC), rebràs un correu per donar-te la benvinguda i passaràs a ser-ne membre actiu. 

EL REGISTRE TÉ CADUCITAT?

Té una caducitat de deu anys. Abans que el registre caduqui, rebràs un correu per informar-te’n, i així podràs procedir a la renovació, si ho vols.

COM PUC DONAR-ME DE BAIXA DEL PROGRAMA “GAUDIR MÉS”?

Ho pots fer a través de les OAC, del 010 i de l’Oficina Virtual de Tràmits.

Què passa si ja estava registrat al programa anterior Gaudir Més?

No cal que et tornis a registrar, pots seguir gaudint dels avantatges i descomptes com fins ara.

COM PUC COMUNICAR UNA INCIDÈNCIA?

Si has de comunicar una queixa o suggeriments generals sobre el programa Gaudir Més, ho pots fer en aquest enllaç.  

Si has de comunicar una queixa o suggeriments sobre horaris, tracte rebut, dificultats d’accés, incidències en les reserves o mancances dels espais que formen part del programa Gaudir Més, ho pots fer en aquest enllaç