Ariadna Montfort

 • Dansa

Moaré

La coreografia guanyadora del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2016 posa a l'escenari quatre ballarins i ballarines i tres músics que ens parlaran sobre una realitat tan diversa com les mirades que hi projectem.

La mirada, tant la que adrecem sobre el món com la que els altres llancen sobre nosaltres, és el centre d'un espectacle de dansa contemporània amb música en directe que investiga la realitat a través dels diferents punts de vista dels qui que la llegeixen. Precisament, el títol, Moaré, fa referència a un fenomen òptic que fa que, en percebre dues trames superposades, el nostre cervell capti un nou patró inexistent que pot arribar a formar fins i tot dibuixos. Aquesta idea inspira un espectacle que parteix de la mirada com a interpretació i percepció subjectiva i, per tant, creadora. Qüestions com la construcció de la pròpia identitat a partir de la mirada dels altres són, doncs, alguns dels conceptes sobre els quals gira aquesta coreografia. I és que, veiem les coses tal com són... o tal com som?

Graduats del Conservatori Professional de Dansa, de la companyia IT Dansa, del Conservatori Superior de Dansa i de l'Escola Superior d'Art Dramàtic col•laboren en aquest projecte, ideat per Ariadna Monfort, una ballarina de Vilassar de Mar que ha estudiat, entre d'altres, a l'escola de Maurice Béjart i que ha treballat amb companyies de tant prestigi com la Batsheva Dance Company, la també israeliana Inbal Pinto & Avshalom Pollak o la barcelonina La Veronal.

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Ariadna Montfort; Interpretació: Blanca Tolsà Rovira, Roberto Gómez, Ioseba Yerro Izaquirre i €ngela Boix Duran; Composició musical: Volans; Direcció musical: Volans i Ariadna Montfort; Interpretació musical: Lluís Campos, Hug Bonet i Eduard Roselló (Volans); Escenografia: Laura Clos Caturla; Moviment: Ariadna Montfort en col·laboració amb els ballarins; Vestuari: Adriana Parra; Disseny de la il·luminació: Laura Clos; Assistència artística i assaigs: Estela Merlos; Ajudantia de dramatúrgia: Alba Pujol ;

Video

Dates

 • Data d'inici
  26/07/2017
 • Data de fi
  28/07/2017
 • Calendari
  21 h
 • Espai

  Sala Hiroshima
  http://hiroshima.cat

  Carrer de Vila i Vilà, 67, 08004 Barcelona, Espanya

 • Durada
  55 min
 • Preu
  18 €