bODY_rEMIX / gOLDBERG_vARIATIONS

 • Dansa

Compagnie Marie Chouinard

Heu vist mai volar un ballarí, interpretar una coreografia amb crosses o fer puntes sobre el palmell de la mà d'algú altre? La dansa contemporània més sorprenent.

La Compagnie Marie Chouinard, tot un fenomen de la dansa contemporània més innovadora, arriba del Canadà i, per primer cop, trepitja un escenari barceloní.  Sabreu el que ens havíem estat perdent quan veureu la seva coreografia basada en les Variacions Goldberg de Bach. En aquesta peça, els intèrprets ballen les Variacions sobre les variacions de Louis Dufort. I no només la música, sinó també una reinterpretació de les paraules del conegut pianista Glenn Gould procedents d’una entrevista radiofònica. Però, què és el més innovador? Doncs la seva exploració apassionant del cos humà i les seves limitacions, utilitzant arnesos que suspenen els intèrprets a l’aire, bastons que transformen la seva mobilitat i crosses que, lluny de limitar-los, els obren nous horitzonts.

Fitxa artística

Coreografia i direcció artística: Marie Chouinard; Ballarins: Valeria Gallucio, Leon Kupferschmid, Lucy M. May, Michael Nameishi, Mariusz Ostrowski, Carol Prieur, Gérard Reyes, Dorotea Saykaly, James Viveiros, Megan Walbaum; Composició musical: Louis Dufort, Johann Sebastian Bach,Glenn Gould (A State of Wonder: The Complete Goldberg Variations, 1955, 1981); Escenografia i il·luminació: Marie Chouinard; Attrezzo: Marie Chouinard; Vestuari i estilisme: Vandal; Maquillatge: Jacques-Lee Pelletier; Producció: Nadia Bellefeuille;

Author

Compagnie Marie Chouinard

Dates

 • Data d'inici
  02/07/2012
 • Data de fi
  04/07/2012
 • Calendari
  21.30 h
 • Espai

  Mercat de les Flors
  http://mercatflors.cat

  Plaça Margarida Xirgu, 1, 08004 Barcelona

 • Durada
  105 min (inclou un entreacte de 20 min)
 • Preu
  28 e