Bombyx Mori

 • Dansa

inbal pinto & Avshalom Pollak dance company

No tenen cara ni raça definida, surten de la paret i per la paret desapareixen... Són els personatges d'una proposta de dansa contemporània poètica, juganera i plena de misteri.

L’ull que tot ho veu. Aquest gran ull vermell que apareix projectat a l’escenari és Déu, o potser és el Gran Germà? En tot cas, ell, com vosaltres mateixos, vigila les evolucions d’uns personatges que van teixint, com els cucs de la papallona Bombyx Mori, tot de fils amb els quals bastiran casa seva. I cada fil és com l’expressió d’un pensament. Qui són aquests éssers de negre que construeixen alguna cosa com si fossin màquines? Els veureu emergir i desaparèixer per un mur negre. I el negre i el blanc seran tots els colors que veureu, o gairebé, en aquest espectacle que evoluciona de la pantomima a la dansa i que és una invitació a explorar els racons més profunds de l’ànima humana.La nova proposta d’una companyia israeliana que és especialista en la creació d’un imaginari visual vigorós i sorprenent, tan màgic com misteriós.

Fitxa artística

Direcció: Avshalom Pollak ; Intèrprets: Talia Beck, Lazaro Godoy, Noga Harmelin, Tamar Hoenig, Almog Loven, Ariadna Montfort, Naomi Nissim, Zvi Fishzon, Annie Ilana Rigney, Tom Weksler; Composició musical: Heinrich Ignatz, Karel Goeyvaerts, J. S. Bach, Steve Riech, Jonathan Bepler, Art Tatum; Escenografia: Inbal Pinto, Avshalom Pollak; Disseny de vestuari: Inbal Pinto, Avshalom Pollak; Disseny d'i·luminació: Avi Yona Bueno (Bambi); Disseny de so i sonorització: Inbal Pinto, Avshalom Pollak; Il·luminació: Oren Elimelech; So: Asaf Ashkenazy; Regidoria: Gilad Boneau; Coordinació de la producció: Keren Yuval; Vestuari: Ela Givol; Direcció d'assajos: Shay Haramati;

Author

Avshalom Pollak

Dates

 • Data d'inici
  14/07/2012
 • Data de fi
  15/07/2012
 • Calendari
  20.30 h
 • Espai

  Teatre Lliure Montjuïc
  http://www.teatrelliure.cat

  Passeig de Santa Madrona, 40

 • Durada
  55 min
 • Preu
  26 e