BooMBeta

 • Activitats paral·leles

El desè aniversari del Graner, centre de creació, propicia una edició ampliada d’aquest cicle d'arts vives, que posa en contacte els creadors del centre amb els veïns i veïnes de la Marina.

Un cicle d’accions artístiques del barri de la Marina, impulsat pel Graner, centre de creació de dansa i arts vives. La quarta edició de BooMBeta coincideix amb el desè aniversari del centre i, per aquesta raó, se n’amplia la programació. Durant un mes, s’organitzen activitats per promoure el diàleg entre el barri i els processos artístics dels residents del Graner. BooMBeta es cou a foc lent durant la primera part de l’any i genera contextos de proximitat i de treball amb els veïns i les veïnes de la Marina, que s’obren al barri i a la ciutat a través de diferents propostes, totes gratuïtes.

Per celebrar aquesta edició i el desè aniversari del Graner, el BooMBeta d’enguany oferirà la programació següent:

22 de juny
17.30, 19 i 20 h
Exorcisme Tik Tok + visita guiada al Graner+ Lo viejo y lo nuevo
Què succeeix quan els pares no hi són presents? Lo viejo y lo nuevo és una performance-espectacle a càrrec de la companyia Ça Marche en la qual els espectadors observaran un espai de joc on nens i nenes del barri simplement juguen (obertura de treball en procés de creació). El mateix dia, Exorcisme Tik Tok  ens convidarà a la reflexió des del cos i des de les imatges, per proposar noves mirades (obertura de treball en procés de creació).  La jornada s’acabarà amb una visita guiada a les instal·lacions del Graner, centre de creació de dansa i arts vives.

1 i 2 de juliol
20 h
Darrere de la muntanya
Una proposta del col·lectiu nyamnyam, en col·laboració amb Imma Solé, Dianelis Diéguez, Salva Sanchís, Pedro Pineda i Anna Rovira. Aquesta peça indaga sobre la noció de barri a través de l’objecte-banc, un dispositiu escènic i una instal·lació que crea un espai comú entre realitat i ficció.

10 i 11 de juliol
20 h
Aquí i no allà
Aurora Bauzà i Pere Jou, juntament amb el grup de dones Les Aventureres, han creat una proposta a mig camí entre l’òpera i la dansa contemporànies. Aquí i no allà, planteja una recerca col·lectiva al voltant del cos, la veu, la identitat, la vulnerabilitat i l’apoderament.

24 de juliol
El camino del ardor (creació site-specific)
19 h
Proposta itinerant que, a mode de romeria, resignifica els espais de la Marina a través d’una proposta lúdica, guerrillera i cantada. La peça parteix de la peça escènica d’Alberto Cortés El Ardor.

Dates per determinar
La infinita conversación de las imágenes
Mentre duri l’edició d’enguany de BooMBeta s’activarà un dispositiu de joc ideat per Dianelis Diéguez que recrea partitures infinites per a un temps i un espai específics que accionen la curiositat dels nostres ulls per transitar la memòria d’altres ulls.

Amb la col·laboració i el suport del Grec 2021 Festival de Barcelona i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la col·laboració de la Unitat d’Entitats de La Marina, l’Associació Generación Guineo-Catalana Virgen de Bisila, l'Espai Química i d'altres col·lectius del barri. Amb Lamarina.cat com a mitjà oficial.

Totes les activitats són gratuïtes i tenen com a escenari el Graner o espais situats al voltant.

Els aforaments són limitats.

Trobareu tota la informació completa del cicle, horaris i reserva d’entrades, a partir del 1 de juny al web del Graner:

granerbcn.cat

Dates

 • Calendari
  Del 22 de juny al 24 de juliol
 • Espai

  Graner, centre de creació
  http://granerbcn.cat/

  Carrer de Jane Addams, 14, 08038 Barcelona, Barcelona, Espanya

 • Preu
  [field_price]