Club de lectura: Paradisos oceànics

  • Activitats paral·leles

Si us agrada llegir, no us perdeu l'oportunitat de comprovar què passa quan un text literari com ara Paradisos oceànics, d'Aurora Bertrana, arriba a l'escenari.

Alguns dels muntatges que veurem al Grec Festival de Barcelona parteixen de textos literaris, antics o moderns, d'aquí que la Biblioteca Francesca Bonnemaison ens proposi dos clubs de lectura basats en aquestes obres.

Als anys vint del segle passat, l'escriptora Aurora Bertrana, filla del també escriptor Prudenci Bertrana, va relatar la seva estada a la Polinèsia en un seguit d'articles que es van anar publicant als diaris i revistes de la Barcelona d'aquell moment i que després es van aplegar en una obra, ara reeditada. No us perdeu la mirada de dona que projecta l'autora sobre una civilització d'Oceania corrompuda per occident. Porta a escena aquesta obra apassionant, escrita per una de les dones més modernes del seu temps, la directora Mònica Bofill. En signa l'adaptació i la dramatúrgia l'escriptor Josep M. Fonalleras.

Espectacle relacionat: Paradisos oceànics (Direcció: Mònica Bofill / Adaptació i dramatúrgia: Josep M. Fonalleras / Interpretació: Mercè Arànega, Paula Blanco).

 

Inscripcions per als dos clubs de lectura:
Biblioteca Francesca Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 7)
Tel. 93 268 73 60
A/e b.barcelona.fb@diba.cat

Els participants gaudiran de promocions en la compra d’entrades als dos espectacles.

Dates

  • Dates
  • Espai

    Biblioteca Francesca Bonnemaison
    http://www.bcn.cat/biblioteques

    Carrer de Sant Pere Més Baix, 7