Grec als centres cívics: Conferència espectacular

  • Activitats paral·leles

Els centres cívics de la ciutat acullen en els dies previs al Grec 2019 una proposta a cavall entre la conferència i l'espectacle teatral signada per David Espinosa, un expert en la manipulació d'objectes.

Què són les noves escenes? Què fa que en els últims anys hagin nascut tantes propostes escèniques diferents que investiguen els límits de la representació teatral? Pregunteu-li a en David Espinosa, un artista que s'ha especialitzat a fer servir ninots i objectes de tota mena per portar a escena, sense cap actor ni actriu, les obres completes de Shakespeare o la història mateixa de la humanitat. Aquí el veureu impartint una lliçó singular sobre les arts escèniques interdisciplinàries, en la qual combina la paraula amb la manipulació d’objectes, l’acció coreogràfica i el teatre d’ombres.

7 de juny, al Centre Cívic Can Felipa (Pallars, 277). Inscripcions: www.cccanfelipa.cat/arts-esceniques/1166-conferencia-espectacular-david…
14 de juny, al Centre Cívic Sant Andreu (Gran de Sant Andreu, 111). Inscripcions: infoccsa@bcn.cat o bé, presencialment, al taulell de l'equipament, a partir del 3 de juny.
27 de juny, al Centre Cívic Casa Elizalde (València, 302). Inscripcions: www.casaelizalde.com
28 de juny al Centre Cultural Casa Orlandai (Jaume Piquet, 23). Inscripcions on-line a casaorlandai.cat

Totes les funcions són a les 20 h

Dates

  • Dates