Merda d'artista

 • Teatre musical

Ferran González / Joan Miquel Pérez

Parlem de l'art i del mercat de l'art. I fem-ho amb música, cançons i bon humor, tot explicant la història, cent per cent verídica, d'un artista que als anys seixanta va omplir tot de llaunes amb els seus excrements i les va vendre a preus desorbitats.

Recordeu Pegados, aquell musical de petit format que, contra tot pronòstic, es va convertir en un èxit explicant la història d’una parella que s’havia lliurat als jocs de l’amor i no trobava la manera d’acabar-los? Doncs els seus responsables signen ara una nova comèdia musical que pren com a referència la vida de Piero Manzoni, un artista conceptual que es va fer famós venent llaunes amb l’etiqueta «Merda d’artista», bona part de les quals són encara en caixes fortes de bancs de tot el món. L’obra explica una història de ficció basada en la realitat, però retrata amb acidesa i ironia el mercat de l’art d’un determinat moment. Les seves armes són uns diàlegs ràpids, intel·ligents i hilarants, i també una música que ret homenatge als grans musicals clàssics i a la música italiana del segle XX. O la història musical d’un home que va convertir la merda... en or.

Fitxa artística

Autoria: Ferran González, Joan Miquel Pérez; Direcció: Alícia Serrat; Intèrprets: Ferran González, Xènia Reguant, Gemma Martínez, Nanina Rosebud, Frank Capdet, Joan Miquel Pérez, Eloi López, Paco Weht; Composició musical: Joan Miquel Pérez, Ferran González; Lletres de cançons: Joan Miquel Pérez, Ferran González; Direcció musical: Joan Miquel Pérez; Interpretació musical: Joan Miquel Pérez, Eloi López, Paco Weht; Escenografia: Nil Brullet; Coreografia: Marta Tomasa; Vestuari: Laia Cambrils; Caracterització: Teresa Alonso; Disseny d'il·luminació: Albert Pastor; Disseny de so: Carles Aulí; Producció: Irene Reig; Disseny gràfic i fotografia: Javier Naval;

Dates

 • Data d'inici
  01/07/2014
 • Data de fi
  27/07/2014
 • Calendari
  1 de juliol, a les 21 h. 2 de juliol, a les 23 h.
  Fins al 20 de juliol: Dimecres i dijous, a les 22.30 h; Divendres i dissabte, a les 23 h; Diumenges, a les 20 h.
  A partir del 21 de juliol: De dimecres a dissabte, a les 21 h; Diumenge, a les 18 h.
 • Espai

  Teatre Poliorama
  http://www.teatrepoliorama.com

  Les Rambles, 115, 08002 Barcelona, Barcelona, Espanya

 • Durada
  90 min
 • Llenguatge
  Espectacle en català
 • Preu
  15-20 e