Pat Metheny

 • Música

An Evening with Pat Metheny

El Festival Internacional de Jazz de Barcelona arriba enguany a l’edició número cinquanta i ho celebra portant al Grec Festival de Barcelona un dels guitarristes de jazz més prestigiosos de la seva generació.

Diuen d’aquest músic nord-americà nascut el 1954 que va reinventar la manera en què sona la guitarra de jazz i que, amb el seu nou estil va enllaçar la modernitat amb el jazz, el swing i el blues més tradicionals. La seva aparició en l’escena musical va transformar la manera de tocar, però els seus esforços per redefinir el gènere amb el seu instrument no s’han aturat en cap moment durant una carrera artística en la qual ha lluitat per fer evolucionar el potencial de la improvisació i del so de la seva guitarra, portant-los més enllà del jazz, fins a territoris del rock, el pop o fins i tot la música contemporània. Convertit en un mite de la guitarra, Metheny passa pel Grec amb dos nous valors de la interpretació: el pianista britànic Gwilym Simcock i la contrabaixista de procedència malàisia Linda May Han Oh. Completa la formació un músic que ja fa més de 16 anys que col·labora amb Metheny, el bateria mexicà Antonio Sánchez, especialment conegut com a compositor de la banda sonora del film Birdman.

Una producció de The Project

Fitxa artística

Interpretació musical: Pat Metheny (guitarra), Gwilym Simcock (piano), Linda May Han Oh (contrabaix), Antonio Sánchez (bateria)

Dates

 • Dates
 • Espai

  Teatre Grec
  http://barcelona.cat/grec

  Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya

 • Llenguatge
  Català
 • Preu
  35-56