Rhumia

 • Circ

Rhum & Cia.

L'èxit de Rhum, un muntatge estrenat al Grec 2014 com a homenatge escènic al pallasso Joan Montanyès "Monti", ha propiciat la creació de la nova companyia Rhum & Cia. Veniu a veure la segona part de la seva "bilogia clownesca".

Va ser un gran èxit de públic que, a més, va tenir després una vida llarga en forma de gires i de dues estades al Teatre Lliure de Gràcia. Us parlem de Rhum, l'espectacle en el qual treballava Joan Montanyès quan va morir el 2013 i que més tard van reprendre Martí Torras Mayneris, Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual i Roger Julià amb la col·laboració de Guillem Albà. Ara, el músic, clown i artista plàstic Mauro Paganini pren el relleu d'Albà i aporta noves dimensions a una companyia "inestable" de pallassos que segueix la línia marcada per Rhum i porta a escena la segona part d'un díptic clownesc. És una creació autònoma i independent de la primera, tot i compartir-hi els mateixos personatges i uns ingredients que van de l'humor i els jocs de paraules a la música, tot embolcallat amb grans dosis de tendresa i emoció. Entrades clàssiques del teatre de clown i números nous creats per la companyia prometen un espectacle per a petits i grans que segur que tindrà, com a mínim, l'èxit del Rhum original.

Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Velvet Events i Teatre Lliure.

Amb la col·laboració d'Atrium Viladecans.

El 11 de juliol, a les 19 h, hi haurà una conversa sobre aquest espectacle a la Biblioteca Vapor Vell.

Fitxa artística

Autoria: Rhum & Cia.; Direcció: Martí Torras Mayneris; Interpretació: Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual, Roger Julià, Mauro Paganini; Composició musical: Rhum & Cia.; Direcció musical: Pep Pascual; Escenografia: Martí Torras Mayneris i Xavi Xipell €oeXipi€ ; Moviment: Fàtima Campos; Vestuari: Rosa Solé; Disseny d'il·luminació: Quico Gutiérrez; Disseny de so / concepció sonora: Ramon Ciércoles; Cap tècnic: Xavi Xipell €oeXipi€ ; Ajudant de direcció: Lluc Armengol; Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events); Producció executiva: Xavier Ribalaygua;

Video

Dates

 • Data d'inici
  20/07/2016
 • Data de fi
  24/07/2016
 • Calendari
  21 h
 • Espai

  Teatre Lliure Montjuïc
  http://www.teatrelliure.cat

  Passeig de Santa Madrona, 40

 • Durada
  80 min
 • Llenguatge
  Espectacle en català i castellà
 • Preu
  20 €