Testament

 • Teatre

She She Pop i els seus pares

Els integrants d'aquesta companyia alemanya convoquen a escena els seus pares i mares per parlar-nos de les relacions entre generacions.

Els actors que veureu a l’escenari són gent com vosaltres, amb pares i mares que protagonitzen amb ells un espectacle sobre el difícil món de les relacions intergeneracionals. I ho fan amb un format escènic nou on es barregen actors i personatges reals, on conflueixen la ficció i el testimoni. ¿Recordeu El rei Lear de Shakespeare, amb sa majestat repartint el reialme entre les filles per assegurar-se una vellesa tranquil·la? Doncs aneu pensant quina mena de pactes, verbalitzats o no, heu establert amb els vostres pares o fills. Malalties hereditàries, genealogies, sentiments de culpa... Aquí sortirà de tot. Us garantim que, en acabar, tindreu tema per discutir tota la nit amb els amics, la parella o... amb els vostres fills.

Un muntatge dels que us fan remoure a la cadira, a càrrec d’una companyia que ha fet de la connexió i interacció amb el públic una de les seves raons de ser.

 

Fitxa artística

Autoria: Shakespeare, She She Pop i els seus pares; Concepte: Sebastian i Joachim Bark, Johanna Freiburg, Fanni i Peter Halmburger, Lisa Lucassen, Mieke i Manfred Matzke, Ilia i Theo Papatheodorou, Berit Stumpf; Direcció: She She Pop; Intèrprets: Jochen i Sebastian Bark, Fanni i Peter Halmburger, Lisa Lucassen, Mieke i Manfred Matzke; Composició musical: Christopher Uhe; Escenografia: She She Pop, Sandra Fox; Vestuari: Lea Søvsø; Disseny d'i·luminació: Sven Nichterlein; Disseny de so: Florian Fischer; Espai sonor: Florian Fischer; Assistència a la producció: Laura Lo Zito; Producció: Ehrliche Arbeit; Administració: Elke Weber; Producció executiva local: FEI (Factoria Escènica Internacional);

Author

She She Pop i els seus pares

Dates

 • Data d'inici
  02/07/2012
 • Data de fi
  04/07/2012
 • Calendari
  21 h
 • Espai

  Mercat de les Flors
  http://mercatflors.cat

  Plaça Margarida Xirgu, 1, 08004 Barcelona

 • Durada
  110 min
 • Llenguatge
  Alemany amb sobretitulació en català
 • Preu
  28 e