Una gossa en un descampat

 • Teatre

Clàudia Cedó

L'artista resident d'aquesta temporada a la Sala Beckett es pregunta com fem front a l'arribada de la mort quan esperàvem la vida. Una dona jove ha de fer servir tots els recursos de què disposa per tal d'enfrontar-se a la mort d'un fill no nat.

Com tantes parelles de la seva edat, la Júlia i en Pau esperen, il·lusionats, l'arribada d'un nadó que ja porta cinc mesos de gestació. Però un dolor inesperat els porta a la consulta del metge i, uns dies després, a haver de fer front a una realitat terrible: la criatura que parirà la Júlia no pot sobreviure. La història de superació d'aquesta parella i la manera com tots hem d'aprendre en algun moment a fer front a les pròpies pors són el centre d'aquesta proposta dramàtica, signada per una dramaturga que ja ha passejat les seves creacions (com ara Tortugues: la desacceleració de les partícules, premi Butaca al millor text teatral, o L’home sense veu) per festivals i sales de petit format.

Clàudia Cedó, però, no és només una autora revelació, sinó també una creadora que, mitjançant el projecte Escenaris especials, s'ha endinsat en el teatre comunitari i ha utilitzat l'escena (i la seva llicenciatura en Psicologia) com a eina d'integració social, implicant persones amb discapacitat mental en la creació escènica.

Una coproducció del Grec 2018 Festival de Barcelona i la Sala Beckett.

Fitxa artística

Autoria: Clàudia Cedó Direcció: Sergi Belbel Interpretació: Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavier Ricart, Maria Rodríguez

Dates

 • Dates
 • Espai

  Sala Beckett
  http://www.salabeckett.cat

  Alegre de Dalt, 55 bis

 • Durada
  90
 • Llenguatge
  Català
 • Preu
  10 - 20