A Parcs i Jardins busquem persones com tu!

S’obre la convocatòria per reforçar la plantilla de Parcs i Jardins amb 75 places d’auxiliar de jardineria, destinades a les tasques de manteniment del verd i la poda. El període d’inscripció estarà obert fins al 7 de març.

16/02/2024 13:28 h

Ecologia Urbana

L’Institut Municipal de Parcs i Jardins ha obert la convocatòria d’oferta pública de 75 places d’auxiliar de jardineria i poda (65 d’auxiliar de jardineria i 10 de treball de poda) per incrementar el personal de les brigades de territori.

Amb aquesta convocatòria es vol reforçar la plantilla en un moment en què cal combatre els efectes de la situació de sequera i garantir el reg de supervivència de l’arbrat.

Alhora, l’oferta permetrà disposar de personal per assolir els objectius del Pla Endreça, entre els quals hi ha garantir l’excel·lència a l’espai públic.

Les places convocades es van aprovar a la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona el 16 de novembre i reforcen el compromís del consistori amb l’institut i els espais verds de Barcelona.

T’agradaria cuidar la natura i treballar a l’aire lliure?

La convocatòria d’oferta pública és una oportunitat per tenir cura dels espais verds i, sobretot, de l’arbrat, que en aquests moments té un gran estrès hídric per la falta d’aigua.

Entre els avantatges també cal destacar que el treball es desenvolupa a l’aire lliure, i és essencial per al futur del verd de la ciutat i per mitigar els efectes del canvi climàtic.

De les 75 places disponibles, 65 són per al lloc de treball d’auxiliar de jardineria i 10 per al lloc de treball de poda.

Com a requisits generals, és imprescindible disposar del títol d’educació secundària d’ESO o equivalent i, com a mínim, del nivell B1 de català.

En el cas del lloc de treball de poda, també cal tenir permís de conduir C o B anterior al 2009 i el certificat de plataforma elevadora, que caldrà haver acreditat abans de la prova pràctica.

El període d’inscripció s’acaba el 7 de març. Es pot obtenir la informació detallada de les bases i iniciar el tràmit en aquest enllaç.

En el moment d’inscripció, la documentació mínima a presentar:
a) Full de sol·licitud (annex 3) i currículum de mèrits (annex 4) ben emplenats.
b) Fotocòpia de document d’identitat i titulació acadèmica.
Per a més informació, mirar apartat 4.1 de bases.

La documentació referent als mèrits es demanarà més endavant, durant el transcurs del procés.

També s’ofereixen materials d’estudi i informació complementària sobre com treballar als parcs i jardins de la ciutat.

Notícies relacionades