El Barcelona Sports Tech Hub es presenta a Montjuïc

15/04/2021 12:34 h

Mupert

El passeig de Minici Natal, davant del Palau Sant Jordi, ha estat aquest matí l’escenari de la presentació del nou projecte de tecnologia esportiva. Tot seguit s’hi ha fet una masterclass de ioga.

El projecte Barcelona Sports Tech Hub neix amb el propòsit principal de fer de Barcelona una referència internacional en l’intercanvi de coneixement, talent, recursos i capacitats d’innovació en el món de la tecnologia i l’esport per millorar la competitivitat econòmica dels que esdevinguin membres del Hub i, al mateix temps, potenciar la pràctica esportiva a la ciutat, dins dels ODS de l’Agenda 2030.

Un cop finalitzada la jornada de treball, al voltant de les 11.30 h, ha començat una masterclass de ioga gratuïta. La classe ha estat impartida per la instructora russa Yana Selitskaya, assistida pel també professor de ioga Jair Moreno. L’activitat, amb places limitades i prèviament reservades a través del web, s’ha fet seguint tots els protocols sanitaris establerts.

Què són les jornades Barcelona ReAct?

El Barcelona Sports Tech Hub s’ha presentat en el marc de les jornades Barcelona ReAct. Del 13 al 16 d’abril, més d’un centenar de veus locals, nacionals i internacionals participen en aquest congrés per repensar conjuntament com construir una ciutat més resilient, competitiva i sostenible.

L’objectiu de Barcelona ReAct és reunir un ampli ventall d’actors que representen les tendències i els moviments socials amb què la ciutat vol establir sinergies i compartir el projecte de recuperació econòmica per als propers anys. Durant aquestes jornades s’intercanvien propostes i s’analitza l’impacte i l’evolució de grans sectors implicats en la recuperació econòmica i s’explica la nova agenda econòmica de Barcelona per a la propera dècada, el Barcelona Green Deal.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades