Arriba a l’octubre la 3a edició del Festival Empodera’t a Horta – Guinardó

Del 21 d’octubre al 4 de novembre tindrà lloc el festival multidisciplinari que empodera a les dones

05/09/2023 17:37 h

Casal La Barraca del Carmel

La programació del festival està liderada per dones, artistes emergents, tècniques i dissenyadores, amb l’objectiu de donar veu a noves reivindicacions des d’una contribució feminista i inclusiva, per a fer de l’escena un espai de lluita i reivindicació social.

El Festival Empodera’t  arriba amb una sèrie d’exposicions de joves emergents molt interessants, xerrades, espectacles infantils, monòlegs feministes, concerts, el Cabaret Empodera’t, la 2a Trobada d’entitats de dones feministes, la Putivuelta i  molt més.

La inauguració del Festival serà el dia 21 d’octubre, a les 13 h, a Pla de Montbau amb l’actuació de la banda Les Bahamas, música urgent i bailonga amb lletres reivindicatives, feministes i disbauxes.

Cinta Fosch  és la guanyadora del concurs de la imatge del Festival Empodera’t 2023.

Les activitats són gratuïtes. Consulta tota la programació aquí

El projecte Empodera’t va néixer l’any 2017 al Casal de barri Can Travi amb la voluntat de visualitzar l’activitat de les dones en els circuits artístics de proximitat. Donant visibilitat a les dones creadores i esdevé una experiència transformadora i emancipadora per a les participants, treballadores i la ciutadania. Als barris també predomina l’activitat masculina, cis i heteronormativa, com a altres llocs de la societat. L’objectiu del projecte és canviar aquesta realitat des dels escenaris de proximitat i empoderar a les dones en l’escena.

Des de 2021 el projecte creix i s’expandeix, enxarxant-se amb la resta de Casals de Barri del Districte d’Horta – Guinardó: Casal La Barraca del Carmel, el Casal Font d’en Fargues, el Casal el Pirineu, el Casal Mas Guinardó i la Sala Polivalent de Montbau.

Etiquetes associades a la notícia