Barcelona Energia abarateix les tarifes de la llum

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

20/06/2020 10:18 h

Ajuntament de Barcelona

La mesura de la rebaixa dels costos de la factura de la llum s’afegeix a l’ajornament del pagament de la factura de la llum del segon trimestre del 2020, durant el període de la crisi sanitària de la covid-19. La comercialitzadora elèctrica metropolitana, Barcelona Energia, ha creat una nova tarifa dirigida a autònoms, pimes i comerços i un servei d’assessorament per ajudar-los en l’estalvi energètic. La nova tarifa es pot contractar principalment a través del web de Barcelona Energia.

Barcelona Energia va començar a donar servei a la ciutadania l’1 de gener de 2019. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

 

Etiquetes associades a la notícia