Cap infant enrere. Projecte d'acompanyament escolar.

Busquem persones per posar en marxa la 3a edició del projecte d’acompanyament escolar “Cap infant enrere” al barri.

01/09/2022 13:06 h

Casal La Barraca del Carmel

El projecte comunitari “Cap infant enrere” és un projecte que neix en mans de l’ACFF, l’Associació de Veïns i Veïnes de la Font d’en Fargues i el Casal de Barri la Barraca del Carmel per fer front a la bretxa educativa generada per la crisi de la COVID-19 als barris de la Font d’en Fargues i el Carmel.

Durant el 1r trimestre del curs 2021 – 2022 el projecte va continuar amb la seva 2a edició per seguir donant suport a un total de 27 alumnes de 6è i 5è de primària de totes les escoles públiques del barri de la Font d’en Fargues i de l’escola El Carmel. Veïnat del barri (mestres, profesores, psicopedagogues i monitores en la seva majoria, 14 en total) van coordinar-se amb les escoles públiques dels barris per localitzar als alumnes que més necessiten aquest reforç escolar, utilitzant les sales del Casal Font d’en Fargues i al Casal la Barraca del Carmel com a aules.

I ara que comença el curs 2022 – 2023, volem seguir ajudant als infants del barri posant en marxa una tercera edició del projecte. És per això que busquem a persones que tinguin disponibilitat de 17 a 18 h una tarda de dilluns a dijous i que vulguin participar en aquesta iniciativa comunitària d’intervenció socioeducativa al barri de la Font d’en Fargues i el Carmel. Si ets una d’aquestes persones inscriu-te en aquest formulari o truca’ns al Casal Font d’en Fargues al 93 420 59 41 o al Casal La Barraca el Carmel al 933 58 61 07. Participa-hi!

Amb tu és possible!

Etiquetes associades a la notícia