“Adopta un invisible”, també a l’estiu

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) acull 140 gossos i 125 gats que esperen una família que els doni una segona oportunitat en qualsevol moment de l’any. El centre no tanca a l’estiu per tal d’aconseguir trobar una llar als animals, alguns dels quals fa molt de temps que hi són perquè per l’edat o perquè tenen alguna malaltia crònica ningú no pregunta per ells. Són els protagonistes de la campanya per a xarxes socials “Adopta un invisible”, que vol impulsar l’adopció responsable i trobar una família a un animal de llarga estada al CAABC donant-lo a conèixer a través de les xarxes socials.

20/08/2021 12:14 h

Ajuntament de Barcelona

El Capi, el Kiko, el Hulk, la Kimera o el Dumbo són alguns dels animals que aquest estiu busquen una família, però n’hi ha molts d’altres, que es poden trobar al cercador d’animals en adopció del CAACB.

Els animals no són joguines sinó éssers vius que necessiten rebre atencions i afecte tota la vida. Necessitaran, per tant, que les persones que els tenen a càrrec se n’ocupin i en tinguin cura sempre.

L’adopció és un acte de responsabilitat, de solidaritat i d’humanitat molt gratificant, tant per a qui adopta com per a l’animal adoptat. És una acció per donar una llar adequada als animals abandonats. Cal ser conscient, però, que entra a casa un ésser viu que ha de rebre les atencions i l’afecte que necessita. Per això, abans d’adoptar un animal, és important pensar de manera responsable quin s’escollirà, tenint en compte el tipus, la mida, el pèl, l’edat i el sexe. El CAACB fomenta activament l’adopció dels animals que hi té acollits i vetlla per una adopció responsable i informada.