Nova edició dels Bonus Consum

Arran de l’èxit de la iniciativa dels Bonus Consum per recuperar l’activitat comercial, que ha exhaurit els primers 280.000 vals, se’n posaran 100.000 més a disposició de la ciutadania a partir de dimarts, 14 de desembre, per poder bescanviar-los fins a finals d’any.

13/12/2021 17:13 h

Ajuntament de Barcelona

Els Bonus Consum són vals de 10 euros per bescanviar als establiments comercials, de serveis i restauració locals per cada 20 euros de compra. Els bonus s’han de descarregar i es poden utilitzar en qualsevol establiment de la campanya.

Amb aquesta nova remesa, des de l’inici de la iniciativa, el mes d’octubre, s’hauran destinat un total de 4.040.000 euros a la creació de 380.000 Bonus Consum. Això suposa una injecció directa de 3.800.000 euros en consum ciutadà en el teixit comercial de la ciutat per impulsar la reactivació de l’economia i generar un efecte multiplicador en el consum de la ciutat, ja que 10 euros d’inversió per part del consistori generen, com a mínim, 10 euros més de despesa per part de la ciutadania.

Més de mil set-cents establiments adherits

Hi ha més de mil set-cents establiments adherits repartits per tota la ciutat. Els districtes on més presència d’establiments adherits hi ha són l’Eixample, Sant Martí i Sants-Montjuïc.

Al web BCNMarket es poden descarregar els Bonus Consum, així com consultar quins són els establiments adherits on bescanviar els vals.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades