Contra l’abandonament de gossos i gats, una adopció responsable

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) va rescatar l’any passat més de 1.400 gats i gossos abandonats als carrers. Repartides per tota la ciutat, vint figures de formigó pretenen conscienciar la ciutadania i promoure l’adopció i la tinença responsable d’animals de companyia.

11/04/2018 18:51 h

Ajuntament de Barcelona

Dos gossos de formigó es poden veure aquests dies als carrers de cada districte per recordar les preocupants dades d’abandonament d’animals de companyia que es produeixen a la ciutat. Durant l’any 2017, el CAACB va atendre més de 1.400 dels 2.000 gossos i gats que es van trobar abandonats. Aquest centre acull els animals sense llar, en garanteix el benestar i gestiona els processos d’adopció per assegurar una bona integració en la nova llar. A més, gestiona un servei d’animals perduts per contribuir al retrobament amb les famílies que els cerquen. Gràcies a les campanyes de sensibilització i promoció de l’adopció, aquesta entitat va aconseguir una llar per a 745 gossos i 516 gats. Tot i això, encara resten més de 200 gossos en acollida, 70 dels quals esperen des de fa més d’un any una oportunitat.

El CAACB posa a disposició de la ciutadania un portal per conèixer els animals que es troben actualment en espera d’una llar i per impulsar-ne l’adopció responsable. A més de la informació sobre el procés i els tràmits necessaris, disposa d’un servei de cita prèvia per visitar el centre.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades