Contractes de treball per a 329 persones en situació d’atur en el marc del Pla Endreça

Un total de 329 persones en situació d’atur i amb més dificultats per trobar feina tindran la possibilitat de treballar durant un mínim de sis mesos en el manteniment i la neteja de l’espai públic. Emmarcats en el Pla Endreça i per mitjà de Barcelona Activa, aquests programes integrals de contractació (PIC) també inclouen formació. Aquestes contractacions han de permetre reforçar les brigades municipals i obtenir resultats notoris en el manteniment de l’espai públic.

09/03/2024 10:12 h

Ajuntament de Barcelona

En total s’ofereixen 263 places per a programes enfocats en el manteniment i la millora de l’espai públic i 66 de centrades en el civisme i la convivència. Aquests programes tenen una ràtio d’inserció del 50%. Els primers 127 plans estaran en marxa durant el mes d’abril i la resta es desplegaran a partir del juliol. Totes les persones que formin part d’aquest programa aniran identificades amb una armilla del Pla Endreça.

Aquestes mesures ocupacionals es promouen en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i per mitjà de Barcelona Activa. S’ofereixen 88 contractes d’una durada de sis mesos, 114 de set mesos i 127 de nou mesos. El cost per a l’Ajuntament de les 329 places en aquests programes dirigits a persones en situació d’atur és de 5,7 milions d’euros, que inclouen la contractació dels usuaris i la seva capacitació i tutorització.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia