Sessions informatives sobre la preinscripció escolar

La preinscripció escolar per al curs 2020-2021 tindrà lloc de forma telemàtica del 15 al 24 de març per a l'educació infantil de segon cicle (P3, P4 i P5) i primària, i del 17 al 24 de març per a l'educació secundària obligatòria (ESO). Abans, dimarts 9 de març, hi ha dues sessions informatives virtuals per a les famílies d'alumnes.

04/03/2021 13:24 h

Mupert

Per a les famílies de Sants-Montjuïc amb infants que iniciaran l’escolaritat a P3:

Per a les famílies de Sants-Montjuïc amb alumnes que faran 1r d’ESO:

Prèviament, podeu fer arribar les vostres preguntes sobre la preinscripció escolar a través d’aquest formulari, perquè us les resolguin en aquestes sessions.

Les sol·licituds de preinscripció escolar s’hauran de fer de forma telemàtica al web preinscripcio.gencat.cat i després enviar-les per correu electrònic al centre triat en primera opció, juntament amb una còpia de la documentació escanejada o fotografiada. Aquest és el calendari per etapes:

    • Educació infantil de segon cicle i educació primària: del 15 al 24 de març de 2021
    • Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març de 2021
    • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: de l’11 al 17 de maig de 2021
    • Cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig de 2021

Les famílies que tinguin dificultats o no tinguin els mitjans necessaris, podeu fer servir el Servei d’Atenció Telefònica que el Consorci d’Educació de Barcelona posa a disposició (93 551 1000, de 9 a 13.30 hores), o desplaçar-vos a l’Oficina de Suport a l’Escolarització de Sants-Montjuïc (c. Muntadas, 5, Hostafrancs), demanant cita prèvia en línia o al telèfon esmentat. Aquí a partir del 8 de març hi faran atenció informativa a les famílies i a partir del 15, suport a la preinscripció en línia, en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, i dijous de 8.30 a 17 h. En cas de dubte, us recomanem consultar el web de preguntes freqüents del Consorci de l’Educació de Barcelona.

Aquests dies, escoles i instituts fan activitats i jornades de portes obertes per donar a conèixer els seus projectes educatius i funcionament. Per assistir-hi, cal cita prèvia. Consulta al cercador del web del Consorci d’Educació les jornades de portes obertes als diferents centres educatius del districte.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades