El barri del Raval celebra Santa Madrona

16/03/2023 17:00 h

Pau Garcia Huertas

Dissabte 25 de març se celebra la 12a Festa de Cultura Popular al Raval per Santa Madrona. L’acte organitzat per l’Institut de Promoció de la Cultura Catalana acull una lluïda mostra de cultura popular composada de gegants, bestiari i capgrossos.

L’acte començarà a les 16.30 h amb la plantada a la plaça de la Gardunya on es podrà veure les diferents colles participants: els Bouets i la Vaqueta del Raval, els capgrossos del Raval, els cavallets de Mataró, els gegants de Casablanca, Trinitat Vella, Sant Sadurní d’Anoia, el Masnou i el Fènix del Poblenou.

A les 17.30 h s’iniciarà la cercavila pels carrers del barri: plaça de la Gardunya, carrer del Carme, la Rambla, carrer de l’Hospital, Maria Aurèlia Capmany, Carme i Plaça de la Gardunya.

Per cloure l’acte, a les 19.30 h es farà una mostra de balls dels diferents elements festius participants. Amb els seus balls, les colles faran ofrena a la tercera patrona de la ciutat i renovaran aquesta tradició que poc a poc ha anat fent-se un lloc entre les festes barcelonines.

Notícies relacionades