El Consell de Turisme i Ciutat s’ha renovat per abordar els reptes de futur

El Consell Turisme i Ciutat (CTiC) comença un mandat en què es debatrà la creació de nous pols d’atracció turística, la cultura, el patrimoni i el paisatge urbà, el comerç i la restauració, els nous models de negoci i l’economia col·laborativa i la promoció i el posicionament de la ciutat.

26/01/2022 19:47 h

Ajuntament de Barcelona

En la sessió plenària, que ha tingut lloc al Monestir de Pedralbes, s’han presentat els resultats de les eleccions, així com el pla de treball del segon mandat d’aquest organisme municipal de participació sectorial, en què hi ha representat un ventall molt ampli d’interessos i sensibilitats al voltant de l’activitat turística.

En concret, els representants dels sectors associatius del CTiC es distribueixen així:

  • Sis representants del sector ciutadà i veïnal.
  • Sis representants del sector turístic empresarial.
  • Tres representants del sector del comerç i un del sector de la restauració.
  • Dos representants dels sectors cultural i esportiu.
  • Dos representants dels sindicats.
  • Dos representants de les entitats ambientals.
  • Dos representants de les entitats i els grups socials.

Completen el Consell, amb representació també renovada, però per designació, diverses entitats de districte, persones expertes, tècnics i tècniques municipals, la Sindicatura de Greuges, l’Associació Consell de Cent i representants designats per cada grup municipal.

Si voleu més informació del Consell, podeu obtenir-la aquí.

Comunicat unitari 

Els membres del CTiC han fet públic un comunicat que insta a unir tots els esforços i estrènyer la col·laboració pública, privada i comunitària. Se subratlla la necessitat de reactivar un dels sectors econòmics més importants i transversals de la ciutat, però també de fomentar i millorar la convivència entre residents i visitants.

En el document s’afirma que només des del treball conjunt i l’establiment de consensos entre totes les parts representades es podrà avançar cap a una activitat turística pròspera i més sostenible, que generi i distribueixi de manera equitativa riquesa i valor afegit a tota la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia